Toont alle 5 resultaten

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
24,95
Uitverkocht
24,95
Nieuw

TSUKI THE LABEL SPEENDOEKJES

De speendoekjes van Tsuki The Label staan bekend om hun mooie vormen, kwaliteit en afwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld speendoekjes in de vorm van een maan in onze collectie. Deze maan speendoekjes zijn al ruime tijd favoriet! Al onze speendoekjes zijn handgemaakt in Nederland. Elk doekje is dus een beetje anders en uniek. We gebruiken hiervoor de meest zachte stoffen in mooie neutrale kleuren. Combineer onze speendoekjes bijvoorbeeld met onze Teething Ring Moon Sand bijtring.

Alle producten van Tsuki The Label volgen het fairtrade principe. Zo kun je er zeker van zijn dat je het beste voor jouw kindje en de wereld in huis haalt.

SPEENKOORD OF SPEENDOEKJES TEGEN KWIJTZAKEN VAN SPEEN

Een speen is vaak onmisbaar voor je kindje en daardoor ook voor jou als ouder. Niks zo vervelend als deze kwijtraakt of je er onnodig lang naar moet zoeken. 

Met baby's en jonge kindjes beland de speen vaak onnodig op de grond. Eén beweging kan ervoor zorgen dat de speen uit het mondje of op de grond valt. Een speenkoord of speendoekje kan ervoor zorgen dat de fopspeen minder snel kwijtraakt, op de grond valt en dus vies wordt. Een speendoekje is een fijn zacht knuffeltje om een speen aan vast te maken. Een kindje kan het doekje al op jonge leeftijd vasthouden en zo ook gemakkelijker de speen terugvinden in bed of in de box. (let er wel op dat een speendoekje altijd onder toezicht gebruikt dient te worden). Ook zijn speendoekjes fijn om mee te friemelen en knuffelen. Door het knuffelen komt er een herkenbare geur aan het doekje wat je kindje een vertrouwd gevoel geeft. Daarnaast is het natuurlijk ook leuke accessoire voor je kindje! 

SPEENDOEKJE

Een speendoekje is een goede optie om de speen minder snel kwijt te raken. Een speendoekje kan aan de knop of ring van de fopspeen worden bevestigd. Door iets aan de speen te bevestigen raakt de fopspeen minder snel kwijt. En raakt de speen toch kwijt, dan is hij zo gemakkelijker terug te vinden. 

Een speendoekje is door zijn zachte structuur ook als knuffeldoekje te gebruiken, met of zonder speen. Je kindje zal het heerlijk vinden om met onze zachte speendoekjes te knuffelen. De speendoekjes van Tsuki The Label hebben een lusje waar het speentje aan bevestigd kan worden. Hierdoor is het nooit lang zoeken en heb je het speentje altijd bij de hand. We hebben de speendoekjes in verschillende kleuren, vormen en stoffen.

SPEENDOEKJE OF KNUFFELDOEKJE CADEAU GEVEN

Ben je opzoek naar een leuk kraamcadeau? Denk dan eens aan een speendoekje of knuffeldoekje. De speendoekjes van Tsuki The Label zijn zo zacht dat er flink mee geknuffeld zal worden. Bovendien is het een mooi accessoire, en ook nog een duurzaam geboortecadeau. Combineer onze speendoekjes bijvoorbeeld met onze Teething Ring Moon Sand bijtring.

EEN FOPSPEEN, SPEENDOEKJE, SPEENKNUFFEL OF SPEENKOORD ONLINE KOPEN?

Tsuki The Label heeft alle speenkoorden, speenknuffels en speendoekjes op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Handig dus als je nog een last minute kraamcadeau nodig hebt.

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling maandag verzonden.