Retourneren

Voldoet een artikel niet aan je verwachting? Jammer, maar dat kan gebeuren. Alle producten van Tsuki The Label kunnen binnen 14 dagen na aankoop geretourneerd worden. Stuur een mail naar info@tsukithelabel.nl om ons retouradres op te vragen.

Vergeet niet om je ordernummer te vermelden bij deze retouraanvraag. Onze klantenservice zal je mail binnen 1-3 werkdagen beantwoorden. Kosten voor het retourneren van bestellingen zijn voor eigen rekening. Wij raden aan pakketjes altijd met een Track & Tace-code aan ons te retourneren. Tsuki The Label is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte pakketten.

Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Stuur je pakketje retour in de originele verpakking. Zo gaan wij verspilling tegen en help je mee aan een mooiere wereld! 

Jouw retour door ons is ontvangen en goedgekeurd? Een creditering van je aankoopbedrag zal automatisch toegepast worden binnen 4 dagen nadat we het artikel hebben ontvangen. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de (bank)rekening/creditcard, welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.